ICL partnertalálkozók januárig: így biztosítanak extra hozamot a speciális adalékanyagokkal készülő műtrágyák

Címkék: agrolution special , agromaster , icl , icl műtrágya , icl partnertalálkozó , polysulphate ,

Ismerje meg az ICL műtrágyák gyártástechnológiáját, az erejüket adó speciális adalékanyagokat, amelyeknek köszönhetően a termésnövelő anyagok új generációja minden hagyományos terméknél nagyobb hozamot biztosíthat a gazdának. A prémium minőségű, menetszám-csökkentő termékekkel a költségekből kevesebb, kiváló termésből több jut a gazdának. Ezzel versenyképes ráfordítással érhető el a csúcstechnológia a tápanyag-utánpótlásban. November és december folyamán ezekről mesél partnertalálkozóinkon Rácz Gábor területi képviselőnk, majd januárban mi is ott leszünk az AGROmashEXPO-n!

Összegyűjtöttük a soron következő eseményeket, ahol személyesen találkozhatnak, kérdezhetnek az ICL szakértőitől a termelők:

1., Hogyan teszik nyereségessé a zöldségtermesztést az ICL műtrágyák?

 – Előadássorozat 5 állomással.

Novemberben és decemberben az ICL műtrágyák előnyire fókuszálunk a hajtatott és szabadföldi zöldségtermesztésben.

Rácz Gábor területi képviselőnktől megtudhatjuk:

  • Hogyan biztosítanak kiváló hektárköltségek mellett a hagyományos műtrágyáknál nagyobb plusz termést az ICL műtrágyák a paprika, a korai burgonya, a szabadföldi burgonya, a szabadföldi zöldségek – káposzta, karalábé, zeller – termesztésében.
  • Szó lesz a bevált gyakorlatokról.
  • Az újgenerációs Agrolution komplex öntöző műtrágyák és az Agromaster burkolt NPK műtrágyák előnyeiről.
  • A Polysulphate speciális ásványi trágya egyedülálló talajjavító hatásáról a természetes kén-, kálium-, magnézium- és kalciumpótláson felül.
  • További ismertetők: Agroleaf Power lombtrágyák, H2Flo talajnedvesítő szer.

Helyszínek és időpontok:

November 23., szerda, Balástya, 17.00 óra, Vadásztanya Vendéglő

6764 Balástya, Széchenyi u. 1

November 29., kedd, Szentes, 17.00 óra, Megyeháza

6600 Szentes, Kossuth tér 1.,

December 8., csütörtök, Medgyesegyháza, Hegedűs Étterem

Medgyesegyháza, Dózsa György u. 26, 5666

December 15., csütörtök, Balástya 17.00 óra, Vadásztanya Vendéglő

6764 Balástya, Széchenyi u. 1

Január 10., kedd, Kiskunfélegyháza 17.00 óra, Desperado Étterem

6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 4.

A program minden helyszínen 1-1,5 órás

A helyszínen a kapcsolódó mezőgazdasági iparágak képviselőitől növényvédelmi és fajtabemutató előadásokat is meghallgathatunk. Az előadások után finom vacsorával kínáljuk az érdeklődő termelőket!

A november 29., december 8., december 15. és Január 10. Gazdaestek főszervezője az Orosco Kft., akik képviseletében Halasy Endrétől aktualitásokról, újdonságokról hallhatnak a résztvevők a termesztéstechnológia fényében.

Ezeken az eseményeken előadást tart Nagypéter Sándor, a Délkertész elnöke is, akitől a paprika 2022-es piaci értékesítéséről és a jövőben várható trendekről hallhatunk.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Írjon privát üzenetet, és találkozzunk a helyszínen!

2., Ott leszünk az AGROmashEXPO 2023-on január 25-28. között!

Hungexpo, 405DA stand, G Pavilon: ezt érdemes felírnia minden termelőnek, akik tudni szeretnék, milyen csúcstechnológiával készülő ICL lombtrágyák, műtrágyák, ásványi trágyák és speciális készítmények segítségével tudnak 2023-ban kevesebb munkaórával, csökkentett menetszámmal a hagyományos termékeknél nagyobb terméspluszt elérni.

Az ICL magyarországi csapata is ott lesz ugyanis Magyarország legjelentősebb agráripari találkozóján.

A három nap során a szántóföldi növénytermesztés / zöldségtermesztés / gyümölcsösök terén felhasználható valamennyi ICL termékről részletes tájékoztatást biztosítunk. Kérdezhetnek dózisokról, elérhetőségről, bevett gyakorlatokról, ismert hektárköltségekről:

Polysulphate ásványi trágya, PKpluS, Agromaster burkolt NPK műtrágyák, Agromaster Start Mini mini szemcseméretű starter műtrágya, teljes lombtrágyakínálatunk: Agroleaf Power és Liquid, speciális öntözőműtrágyáink (Agrolution, Solinure) és talajnedvesítő készítményünk, a H2Flo esetében minden információ elérhető lesz standunkon.

Az AGROmashEXPO honlapjáért kattintson ide! >>>

A hagyományos műtrágyáknál nagyobb plusz termés kevesebb kijuttatással, fenntarthatóan?  Válassza az ICL műtrágyatermékeket! A partnertalálkozókon részvételi szándékát jelezz Rácz Gábor területi értékesítőnknek emailben vagy telefonon!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek

Rácz Gábor növényvédelmi szakmérnök, ICL

tel: +36304881479 email: gabor.racz@icl-group.com

Kérdezzen tőlünk!