Repce lombtrágyázása Agroleaf lombtrágyával

Címkék: agroleaf , repce ,

Tavasszal az első növényvédelmi alkalmazással egy időben, még rozettás (8-10 tőleveles) állapotban kell megkezdeni a lombtrágyázást. A repce vas, kén és bór igénye is jelentős, így a tápanyagutánpótlásnál ezen mikroelemekről is gondoskodni kell. Ezért tavaszi első indító kezelésnek egy nitrogén túlsúlyos, kelatizált mikroelemeket tartalmazó Agroleaf Power High N (31-11-11 +TE) lombkezelést javasolunk.

A termésképzéshez, az olajtartalom növeléséhez elengedhetetlenül fontos a kálium és a kén jelenléte is a növényben, ezért a kezelést szárbaindulásnál, illetve virágzás előtt folytatni kell. (BBCH18,19 – BBCH29,30).

A termés maximalizálásához ajánljuk a kiváló ár-érték arányú Agroleaf Crop Oil Seed 6-18-31+2MgO+TE teljes mértékben vízoldható lombtrágyát, amelyet világszerte azzal a céllal használnak a repceültetvényeken, hogy az alaptrágyázás kiegészítését szolgálja. Az Agroleaf Crop Oil Seed egy speciális NPK összetételű, valamint nyomelemekben gazdag készítmény, elsősorban bór-, mangán- és magas kéntartalommal rendelkező termék.

Letölthető katalógusok

Agroleaf Crop Repce brossúra

Repce termesztés technológiai ajánlások

Szaktanácsadás

Részletes ingyenes szaktanácsért, vagy termékeinkkel kapcsolatos további információkért keresse Rácz Gábor területi képviselőket!

Kérdezzen tőlünk!