H2Flo Talajkondícionáló és nedvesítőszer

Az H2Flo egy olyan különleges, felületaktív összetevőket tartalmazó keverék amelyet arra fejlesztettek ki, hogy az öntözővizet és a hozzáadott tápanyagokat tökéletesen eloszlassa a kezelt közeg felületén és annak mélyebb rétegeiben egyaránt. Ennek eredményeképpen a kezelt szubsztrátok (pl. a hajtatásban használt tőzegkeverékek) tökéletesen felveszik a kijuttatott vizet, az nem pereg le róluk és tovább tartják nedvesen a közeget, mint használatuk hiányában.

Ugyanez a folyamat játszódik le hagyományos termesztő berendezéseinkben és szabadföldön egyaránt. A felületaktív technológiával rendelkező termékek közt egyedülállónak számító 88% aktív hatóanyag-tartalma biztosabb és hosszantartó hatást eredményez. A H2Flo felhasználása rugalmas, akár vetéssel vagy palántázásal egy menetben is kijuttatható. Eredményeképpen a csírázás és begyökeresedés (eredés) nagyobb hatékonysággal történik, a növények jelentős előnnyel indulnak, végső soron terméstöbbletet eredményezhetnek a már meglévő temesztéstechnológiát kiegészítve.

Öntöző műtrágyákkal keverhető, azok hatását fokozza, mivel egyenletesen szétteríti azokat a közegben és hosszabb benedvesedést biztosít. A talaj EC értékét is képes egyensúlyban tartani különleges hatóanyagai segítségével.

A termék előnyei

  • Víz megtakarítás; H2Flo használatával csökkentheti az öntözések megszokott gyakoriságát
  • Műtrágyával együtt használható
  • Minden típusú szubsztráttal/tőzegkeverékkel gyors reakció
  • Megbízhatóan dolgozik a közeg belsejében és annak felszínén egyaránt
  • Tökéletes eloszlás és a közegbe való bejutás jellemzi
  • 88% aktív hatóanyag-tartalom
  • Serkenti a gyökérnövekedést

A termék jellegzetességei

Oldódás: Azonnali
Termesztő közeg reakciója: Azonnali
Hatástartam: Akár 1 hónap a környezeti tényezők és a hektárdózis függvényében
Kiszerelés: 4 x 5 liter / műanyag kanna
Termék kód: 0310.01.20

 

Az H2Flo egy olyan különleges, felületaktív összetevőket tartalmazó keverék amelyet arra fejlesztettek ki, hogy az öntözővizet és a hozzáadott tápanyagokat tökéletesen eloszlassa a kezelt közeg felületén és annak mélyebb rétegeiben egyaránt.

 

Használat

H2Flo egész évben kijuttatható, akár csöpögtető rendszeren, öntözö konzollal, vagy mikroszórófejes öntözéssel. (Amennyiben szántóföldi permetezőgéppel szeretné kijuttatni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ICL\SF képviselőjével a kijuttatási szaktanácsért ).

 

IDŐZÍTÉS H2FLO DÓZIS (LITER PER HA) KIJUTTATANDÓ VÍZMENNYISÉG (LITER PER HA)
Palántázás előtt / termesztő közeg előnedvesítése 1.2 – 2.4 LITER 1000 – 2000 LITER
Állományban indító kezelés 1.2 – 2.4 LITER 1000 – 2000 LITER
Havi kezelés 0.6 – 1.2 LITER 1000 LITER

 

Figyelmeztetés!

A terméket hűvös, száraz, jól szellőztethető helyen tároljuk. Amennyiben a terméket nem az engedélyokiratában foglalt módon és helyen alkalmazzák, úgy az Everris International B.V. semmiféle felelősséggel nem tartozik az eredményesség tekintetében. Mielőtt új dózist vagy felhasználási módot alkalmazna, előtte mindenképpen próbálja ki kis mennyiségben és kis felületen.

H 2 Flo biológiailag lebomló anyag, nem veszélyes a környezetre. Kérdezze meg a helyi ICL\SF kereskedőjét vagy a helyi ICL\SF képviselőt további információkért és tanácsokért.

 

Az ICL Specialty Fertilizers a GLOBALG.A.P. tagjaként segíti ezt a világméretű szervezetet elérni annak elsődleges célját: egy fenntartható és biztonságos mezőgazdaság kiépítését és támogatását, hogy egy jobb világot adhassunk át gyermekeinknek.

 

Kérdezzen tőlünk!