Dísznövénytermesztés

Műtrágya ajánlatunk dísznövénytermesztőknek

Az ICL Specialty Fertilizers műtrágyái a dísznövénytermesztés minden területén garantálják az állandó minőséget, a megbízhatóságot és a növények igényeinek legmegfelelőbb, egyedi táplálást.
Növényei a szabályos, tömör habitus, a ragyogó színű levelek és a tetszetős virágok révén emelkedhetnek ki versenytársaik közül.

Az ICL Specialty Fertilizers dísznövénytermesztéshez kínált termékeinek mindegyike pontosan azokat a tápanyagokat biztosítja a növényeknek, amik fejlődésük és jövedelmezőségük szempontjából szükségesek.

Elkötelezett szakembergárdánk gondoskodik arról, hogy trágyázási programja igazodjék termelési rendszeréhez és terményeinek tápanyagszükségletéhez. Az ICL széles termékkínálatából szaktanácsadóink segítségével könnyedén kiválaszthatja az egyedi igényeinek és a termesztett kultúráknak legmegfelelőbb termékeket.

Kérjen személyre szabott szaktanácsot!

Kérje az ICL szaktanácsadói segítségét a megfelelő termékek választásához!

Szaktanácsadóink az év minden szakában készséggel állnak rendelkezésére. Kérje segítségüket egy egyedi igényeknek és igénybevételnek leginkább megfelelő program kidolgozására!

Májerhoffer Attila
szaktanácsadó, dísznövény és gyepek
Nyugat-Magyarország
+36 30 3961252
attila.mayerhoffer@icl-group.com
Gócza Szabolcs
szaktanácsadó, dísznövény és gyepek
Kelet-Magyarország
+36 30 5259429
szabolcs.gocza@icl-group.com

 

Műtrágyák dísznövényekhez

Osmocote

A dísznövénytermesztés terén az ICL Specialty Fertilizers elsőszámú terméke az Osmocote. Szabályozott tápanyag-leadású műtrágyáink megbízhatóságuknak és állandó minőségüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak bármely kultúra kezelésére. Ez a legkorszerűbb technológiával készült termékcsalád az ütemezett kioldódás révén egyszerre hatékony és környezetbarát.

  • Biztonságos kezdetek, nem égeti a gyökereket
  • Alacsony EC
  • Egyenletes tápanyag leadás
  • Garantált hatástartam

Peters

A hat évtizednyi kiválóságra építő Peters Professional termékcsaládunk továbbra is éllovasnak számít a korszerű műtrágyafejlesztés terén. Ezen vízoldható műtrágyák optimális tápanyagellátást nyújtanak, aminek eredménye a kiemelkedő minőség és a ragyogó szín. A Peters műtrágyák NPK-t, magnéziumot, mikroelemeket és M-77 kelátcsomagot tartalmaznak.

  • Tökéletes oldódás
  • M-77 kelátcsomagot tartalmazó termékek
  • Savazó hatású termékek
  • Gyors felszívódás

Universol

Kínálatunkat rendkívüli hatékonyságú Universol öntözőműtrágya termékeink egészítik ki, egyedi megoldásokat nyújtva a kemény és a lágy víz alkalmazásából eredő kihívásokra. Kitűnő választás lehet abban az esetben, ha a műtrágya egy részét vagy egészét több alkalommal kívánja kijuttatni.

  • Mikroelem csomag
  • Kiváló ár-érték arány
  • Kemény és lágy vízhez is

Egyéb termékeink, főkép

Egyéb termékeink

Különleges helyzetekre, egyedi igényekre kifejlesztett termékeinkkel még tovább emelhető a termelés hatékonysága. Dísznövénytermesztőknek az alábbi termékeket ajánljuk:

H2Flo Talajkondícionáló és nedvesítőszer

Az H2Flo egy olyan különleges, felületaktív összetevőket tartalmazó keverék amelyet arra fejlesztettek ki, hogy az öntözővizet és a hozzáadott tápanyagokat tökéletesen eloszlassa a kezelt közeg felületén és annak mélyebb rétegeiben egyaránt. Ennek eredményeképpen a kezelt szubsztrátok (pl. a hajtatásban használt tőzegke…

Az ágazatban különféle kihívásoknak kell megfelelni. A konténeres díszfaiskolai növények termelői számára a legnagyobb kihívás az, hogy az év minden szakában minőségi termékeket állítsanak elő.
A kis cserepes növényeknél fontos a pontos és fokozatos feltáródás.
Az egynyári növények termesztése speciális ismereteket kíván. Az egyes növényfajták egyedi igényeket támasztanak, amelyeket a kiváló minőség biztosítása érdekében ki kell elégíteni.
A vágott virágok maximális fejlődése, virágzása és élettartama szempontjából kulcsfontosságú, hogy a műtrágya a megfelelő helyen és a megfelelő időben kerüljön alkalmazásra.
Szabad gyökerű faiskolai növényeknél a műtrágya megfelelő helyen és megfelelő időben történő alkalmazásával biztosítjuk a fejlett lombkoronát, az egészséges gyökérzetet és az élénk színeket.

Kapcsolódó Tudástár cikkek

Kérdezzen tőlünk!